Uitvoerder nodig?


Als uitvoerder lever ik maatwerk en kan u zo goed als alles uit handen nemen.

Inmiddels heb ik hier al heel wat grote renovatie projecten gedaan, en staan er nog een aantal op stapel. Denk hierbij aan badkamer-, keuken- en toilet renovaties van 50 tot 120 woningen. Dit doe ik tot nu toe met name voor woningbouwverenigingen. 

 

Het begint natuurlijk met het kenbaar maken bij bewoners dat er een renovatieproject in de planning staat. De conditiemetingen doe ik het liefst zelf. Zo weten bewoners wat zij kunnen verwachten, maar zie ik ook direct de situaties. Tijdens deze conditiemetingen zal ik gelijk de benodigde maten opnemen net als de wensen en de kleurkeuzes van de bewoners.

Vervolgens wordt er een planning gemaakt en hou ik bewoners op de hoogte van de data die voor hen van toepassing zijn.   

 

Tijdens de renovatie stuur ik het personeel aan, doe de bestellingen bij de leveranciers en hou contact met de bewoners. Waar nodig spring ik bij. Dit is voor mij geen enkel probleem. Of er nu een tegelzetter achter ligt op schema of dat de loodgieter ziek wordt, door de ervaring die ik door de jaren heen opgedaan heb, is dit voor mij gesneden koek. Zo nodig, kan ik altijd nog in mijn omgeving een beroep doen op diverse vakmannen.

 

Voor de toekomst is het de bedoeling dat we verder uitbreiden en wij een compleet renovatie team kunnen leveren. Denk hierbij aan sloopwerkers, tegelzetters, elektriciens, stukadoors (is inmiddels in dienst), timmermannen, schilders, loodgieters en de wel bekende manusje van alles. 


Allround Timmerman nodig?

Wat houd allround in mijn geval in?

  • Uiteraard ruime ervaring in timmerwerkzaamheden. Denk hierbij ook aan deuren, kozijnen, meubels, etc.
  • Loodgieters werkzaamheden, alles wat komt kijken bij toiletten, keukens en badkamers.
  • Tegelwerk, vloertegels, wandtegels, herstel werk van tegels, ik doe het allemaal.

Stucadoor nodig?

U kunt bij ons ook terecht voor stucwerk en spackspuitwerk voor zowel bestaande bouw als nieuwbouw woningen. Onze stukadoor heeft inmiddels meer dan 15 jaar ervaring, en levert vakwerk. 


Informatie?

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.